Det er viktig å gi, ikke få!

Hei hei!

Da er vi her i 30 grader, nydelig vær, nydelig stemning! Turen gikk overraskende bra, etter flere bekymringer om kasting opp og skrekk historier har vi kommet fram.

Eventyret har begynt, og jeg må ærlig talt si, at dette er virkelig et eventyr for meg, ny start, nye opplevelser. På den korte tiden jeg allerede har vært her, har jeg enda engang møt et tilfelle der det er så viktig å gi, og ikke få og det veldig viktig å glede seg over det å gi. Penger, gaver, noen varme ord. Det betyr så mye for så mange og hvis vi bare har muligheten til å kunne gi noe vi har for mye av, hvorfor ikke utnytte sjansen? 

Jeg har gjort en god gjerning i dag og legger meg med en fantastisk samvittighet, hjulpet noen som trengte meg. Hvorfor ikke? Hva skader det? Skader det meg på noen som helst måte? Blir jeg fattigere av å gi? NEI! Jeg blir rikere, jeg blir rikere åndelig, det er det ALLER ALLER viktigste, jeg blir rikere av lykke, glede, god samvittighet, god selvfølelse.

Start et nytt kapittel i livet, velg å gi enn å få, det du har for mye av kan være akkurat nok for andre. Ikke vær egoistisk, ikke la deg ødelegge av andres meninger om dine gode handlinger, fordi de handlingene er bare gode. ''Åh, du skulle aldri gjort det, du får ingenting tilbake'' ''De bare utnytter deg og dine muligheter'' ''du er for god'' Hvis personen velger å utnytte meg, er det opp til den personen, det er da den personen som tenker vondt, men JEG handlet med et godt hjerte og det er meg som vinner på det . Dersom personen ikke klarer å gi noe tilbake, er jeg mer enn fornøyd med et takk.  Dersom personen velger å sette en kniv i ryggen på meg, tar jeg den i mot, jeg gjemmer meg ikke bort, fordi jeg er stolt av det jeg har gjort, jeg er stolt av å være den jeg ønsker å være, det er ikke meg som skal slite med den dårlige samvittigheten senere.

Jeg lever etter et godt mønster, etter et godt leve stil, god person er det jeg vil være, god mot alle, ikke bare de som er god mot meg, jeg taper ingenting på det, jeg er en vinner! 

Er du også en vinner? 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits