Bedre sent enn aldri

Hallo fantastiske mennesker <3 !

Dette er en veldig sen innlegg, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å kunne blogge, jeg er midt i en eksamens uke, og har det veldig travelt med trening, eksamen, jobb og tid for meg selv oppi alt dette stresset! Ikke at tiden for meg selv er det så mye av, da jeg sovner hver gang jeg finner et minutt der jeg kan slappe av. Kan likevel knapt klage på livet, da dette er helt fantastisk og noe jeg virkelig setter pris på! Jeg er glad for at jeg har travle dager, da et liv uten å gjøre noe på kunne jeg ikke tenkt meg å ha. Å utfordre meg selv gir meg en følelse av en ekstase *hihi*  Da tenker jeg ; NÅ har jeg gjort noe nyttig, stolthetsfølelsen min vokser tydelig fram i det øyeblikket. 

Sommer er så nært og jeg kan offisielt si meg ferdig med 13 års skolegang allerede neste uke! Dette er så utenkelig at jeg er ferdig med videregående skole og skal rett inn i det travle og helt annerledes system, begynne på nytt kapittel i livet. Uææ, så gøy og så meget skummelt! Jeg er så utrolig glad for å kunne endelig si at jeg er en bokstavelig talt student !  

Livet begynner å kjennes ut som et skikkelig voksent liv, jeg er (forhåpentligvis) klar til å flytte ut fra mamma etter sommeren, noe jeg håper inderlig på, har knyttet meg alt for godt til min mor og føler det er på tide å ta steget å komme seg ut av reiret. 

Når du tenker at hele verden har gått under

Ikke bryt sammen

Da dette kan være begynnelsen

 

På et nytt og bedre liv
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits