Det er bare slik jeg er....+

- Hallo mine fantastiske kvinner -

Det har ærligtalt vært mye inspirasjon i det siste, noe som slett ikke er negativt med tanke på at inspirasjon er det som fyller opp dagen min og jeg blir motivert og i godt humør av å se nydelig bilder som skaper et positvt bilde. Det er på en måte som om å komme seg vekk fra det vanlige å sette seg i en verden der alt er drømmer som gjerne går i oppfyllelse, der tankene våre blir vekket og inspirasjonen satt i gang. En ting i livet mitt som teller mest er å oppnå sine mål om å ikke bare være en god kvinne/kjæreste/venninne, se bra ut og på best måte presentere meg selv, men også oppnå ting som gjerne bildene ikke fremmer så godt å ha et liv jeg selv føler meg lykkelig i, der jeg klarer å sende den positive energien til andre rundt meg. Det er noe av de viktigste og noe jeg setter veldig stor pris på og verdsetter mest. 

Jeg har ikke lyst at bloggen skal inneholde bare bilder og ingenting annet, men jeg har heller ikke lyst at bloggen skal være en typisk blogg som handler om hverdagen min, hva jeg spiser, gjør på osv. Jeg har lyst at dette skal være en positiv blogg som utgjør bare den positive energien som sikkert mange av dere der ute lengter etter. Jeg ønsker å verdsette alle sammen og få dem til å føle seg unik og fantastisk med seg selv. Jeg skal heller ikke føre en pedagogisk blogg som går ut på råd og tips til et bedre liv, jeg er ikke mer enn et vanlig menneske som har mine mål i livet. Men jeg vil prøve å fremme noe annerledes enn det typiske. Selvfølgelig om det er noe dere lurer på om det er noe dere ønsker å spørre om eller trenger råd til, er jeg tilgengelig på både e-mail og kommentarfeltet, det er bare der det er mulig å kontakte meg. 

Er spørsmålsrunde noe dere kunne vært interessert i? Da gjør jeg selvfølgelig det om ikke det blir mye spm så tar jeg det skriftlig, ellers er en video en mulighet. 

Et smil sier mer enn tusen ord, et smil er det beste en kvinne kan ha på seg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits