Bursdagen

Jeg kan beklage dere for veldig lite utfyllende oppdatering, jeg har ikke funnet tid til å kunne skrive noen ting, i og med at jeg har hatt 2 prøver og 1 i vente. Jeg hadde hvert fall en kjempe koselig bursdag med kake fra verdens søteste venner, det betydde mye at de gadd å overraske meg slik :) ellers hadde jeg vært hjemme og øvd til prøven, kunne ikke la den ventw i og med at prøven var dagen etter bursdagen min.

Det var mye snakk om hvor digg det er å være 18år, jeg personlig kjenner ingen forskjell og kan ærligtalt si meg samme person som før jeg ble 18år, den følelsen av at jeg er myndig har ikke gått opp for meg, kanskje fordi jeg ikke har gjort noe annet enn det jeg alltid har gjort. Turen på byen og innkjøp av % vil nok sette den følelsen i gang, men frem til da har jeg ikke opplevd noe annet :) jeg er 1 år eldre enn det jeg var for noen dager siden, den tanken skremmer meg mest hehe!

Nå er jeg helt utslitt å lengter etter å lukke øyene og synke i puten. Ha en flott natt med masse søte drømmer mine prinsesser der ute

-M

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits