hello world!

Hei!

Jeg har ikke blogget igår på grunn av at jeg bare sov hele dagen og gjorde lekser for det meste. Var så utslitt og deprimert av en eller annen grunn, hadde hodepine var rett og slett bare slapp! Kjenner det er deilig med helg nå, har hatt tentamen idag, føler det gikk kjempe fint, selv om det var nynorsk...  Så i dag har jeg bare ligget i sengen og dødd. Har også vært på tur med min kjøre hund og lekt litt med han i snøen, han elsker når det er snø, kan se det på hele han når han løper og leker med snøen hehe! Skjønningen. 

I morgen skal jeg på julegaver shopping med min skjønne Camilla, det blir kjekt, selv om jeg ikke har penger siden jeg sparer alt til Polen og tenker å kjøpe gavene mine der, sånn at de blir litt special, haha! blant annet klærene der er mye mer annerledes enn i Norge, myee mer utvalg av klær og diverse. 

Vet ikke hva mer jeg skal blogge om, det skjer ikke noe spennende i livet mitt akkurat nå, samme gamle. Tenker å svare på spm runden i kveld. Det blir ikke på video, siden jeg orker ikke å lage det på video og vet ikke hvordan jeg laster opp filmene på YT, noen som kan hjelpe meg med det? 

I hvert fall, skal snart ut med min kjøre hund også svarer jeg på spm. Så stay tuned!

Hehe, se Rokki koser seg med ballen i snøen!


Ja, ser ganske sliten you see? Jajaaa :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits