Dette er sykt!

Endelig hjemme! Var ikke på jobb så lenge bare i 2 timer, det er sykt kaldt ute! Holder på å fryse ihjel hver gang jeg går utenfor døren... Hater det.

Har egentlig nettopp slått meg til ro, var på en liten tur med Rokki borte hos naboen. Rokki pleier som oftest å knurre på andre han hunder og liker dem virkelig ikke! Slik ble det etter to av nabo hundene som også er  han hunder beit han. Men idag! skjedde det noe sykt, jeg er jo livredd for å la Rokki hilse på andre han hunder, i tilfellet det skulle gå galt. En nabo av meg hadde en han hund på besøk og mente at de absolutt skulle møtes, så klart, så begynte jo Rokki å hisse seg og begge to prøvde å angripe hverandre, vilt! Jeg stakk jo derfra og klarte ikke å se på, var så redd for at noe skulle skje, og det skjedde noe, Naboen tok seg av Rokki og gjøre ET eller annet at han plutselig slappet helt av og sluttet å knurre, kunne fint være i nærheten av den andre han hunden og lukte på han og alt det derre. Jeg ble rett og slett sjokkert, dette pleier liksom aldri å skje.

Jeg har sett på sånne programmer av en mexikaner som er veldig flink med hunder og gjør hissige hunder om til snille og greie og hunder som knurrer på andre blir plutselig avslappet. Dette mener jeg er en eller annen energi som sitter i et menneske som hundene kjenner og derfor oppfører de seg annerledes, man må også være skikkelig bestemt med hunder og i mitt tilfelle er dette vanskelig, jeg gir rokki så mye kjærlighet og klarer ikke å bli skikkelig bestemt og sur på min hund... Dårlig egenskap? Jeg føler meg så ond når jeg skriker til han osv. selv om det er det som må til får at en hund skal faktisk ta deg seriøst! 

I hvert fall, det synes jeg var ganske sykt og overraskende, at en random person for rokki klarer å gjøre han om til en ''snill hund ovenfor andre dyr. 

kan dere tenke dere at den søte hunden kan blir så hissig? Nå sover han ved døren min og passer på meg, ååe Love you <3!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og bare ta livet helt med ro, blir deilig å komme seg i sengen etter en slitsom dag! 
Én kommentar

Julie Nordbø

28.11.2012 kl.21:59

Så utrolig søt hund!

Skriv en ny kommentar

hits