Piercingtrøbbel

Jeg skrev et innlegg for en stund siden, der jeg nevnte at jeg har piercing i tungen og hadde piercing i navlen, men den ble hele tiden betent. Første gangen jeg tok den piercingen i navlen var faktisk i en skog om sommeren. Jeg var da i Polen og hadde så lyst på en piercing, men kunne ikke ta den utent tillatelse av mine foreldre, og de var der ikke med meg om sommeren, jeg var hos mine besteforeldre som nektet å være med meg å ta den. Så stae meg som ikke klarte å vente lenger ba en venninne om å gjøre det. Dette var ganske spontant og jeg hadde aldri funnet på noe sånt igjen, det er nå jeg innser hvor farlig det kan være, heldigvis var det navlen som ble betent. Jeg tok nemlig min første tunge piercing i skogen også på samme tidspunkt, DET var slett ikke planlagt og var definitivt spontant! Piercingen var sååå minimalt vekke fra den blodårene der jeg kan miste smak på. Men det fikk jeg ikke vite før jeg tok piercingen hos profesjonelle. Det kunne endt veldig galt ! 

Siden den gangen jeg tok piercing i navlen ble den hele tiden betent, jeg aner ikke hva det kan være. Jeg tok piercingen hos profesjonelle og renset den slik jeg skulle og byttet ikke stangen på leenge, men alikevell så ble den ikke bedre. Dette kan høres veldig ekkelt ut, men huden min presset piercingen ut av hullet så det ble lagd sår rundt den. Jeg lurer derfor på om grunnen kan være det at jeg tok den så å si selv og renset den med en rensemiddel som man egentlig renser åpne sår med.. ehe, ja. Om noen har opplevd det samme, ønsker jeg å få svar på det! 

Til dere som er under 16 år og vil ta piercing i navlen eller andre steder selv - IKKE gjør det, vent heller til du er 16 og ta den hos profesjonelle, ikke risiker å få sår som aldri blir bra igjen.. Jeg har fortsatt sår og det vil ikke vekk, dessverre..
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits