Turn back

Hei!

Det har vært veeeldig lite oppdatering gjennom helgen til nå. Jeg har nytet helgen min som bare det! Har vært på kino, shopping og storkost meg rett og slett, tatt det helt med ro og ordnet oppi ting og tang som dro meg litt tilbake for en stund siden. Det er så deilig å endelig være tilbake. Denne helgen har virkelig vært med på å hjelpe meg, ser frem til neste helg og ikke minst turen til Polen i desember, der skal jeg kjøpe julegaver og storkose meg kjempe masse. oh, teller ned dagene allerede!

Nå kan jeg først oppdatere dere litt på hva jeg gjorde i helgen. Har ikke tatt noen bilder, pga. jeg har et ødelagt kamera, og jeg får ikke lov å ta med meg speilrefleksen min ut av huset, med mindre det gjelder prosjekter på skolen osv. :( Ganske kjipt egentlig, men skal heller prøve å ta bilder med mobilen når jeg er ute da! 

Jeg hadde fri på fredag, og jeg gjorde INGENTING trengte å ha en dag med litt powernap, det er virkelig deilig å ha en helg/ fridag der man bare sitter og slapper helt av og til. Jeg har hatt mange av disse dagene, så det var bare halve fredagen jeg tok det helt med ro og senere dro på en shoppingssenter med kusinene min og shoppet litt, jeg klarte å bruke HELE stipendet mitt på bokstaveligtalt ingenting. Trodde ikke jeg skulle bruke så mye penger på ingenting? Alt virker så billig, men det blir mye til slutt har jeg merket. Tror halv parten av mine penger gikk på mat. Jeg klarer enda ikke å lære meg å spare penger.

På lørdag var jeg på kino og skulle egentlig se twilight, meeeeen det var ikke plasser så jeg og min kjære så heller Sinister. Jeg personlig synes ikke den var så spesielt skummel, men den var veldig kveppende og kunne vært skummel i visse momenter, hvert fall på begynnelsen da man gikk inn i den skumle mood'en. Hehehe, var mange som skreik og hylte, jeg lo for det meste. Det var en veldig herlig dag, trengte litt å komme mg vekk! Så takk til min kjære :) 

Søndageeen, hmmm... hva gjorde jeg da? Husker faktisk ikke hahah :-P eller jooo det var da jeg var på kino og på lørdagen på vestkanten og fredagen sov jeg hos min andre kjære, skulle egentlig finne på noe gøyt men ble bare stress så valgte heller å være hjemme og gjøre ... ingenting? Preiket for det meste, det var jo kjekt!

 

Føler dette innlegget ble veldig rotete, men WHAT EVER... dere skjønner ;) 

suss

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits