det er over

Det er så utrolig deilig å være ferdig på skolen og tenke at jeg har fri imorgen og det er enedelig helg på meg! Jeg har laget planer for helgen og det gleder jeg meg kjempe masse til ! 

Jeg har vært på hovedsiden til blogg.no, - noen ganger pleier jeg å sjekke hvem som ryker ned på blogglisten og hvem som kommer på toppen av den. Overraskende nok så var det en ny blogg på 1.plass, en blogg som jeg aldri har hørt om før, så selvfølgelig stakk jeg innom for å se hva som var så spennende med denne bloggen som gjorde at den havnet på 1 plass! Jeg ble så utrolig sjokkert når jeg leste første innlegget, og ble mer og mer interessert i å lese flere av innleggene. Det er en kreftsyk ung jente med 2 barn og en ektemann som har tapt harde kampen mot kreft. Jeg ble utrolig trist når jeg leste om hennes liv, planer, gleder og stoltheten av barna sine... og så kom det siste innlegget der hun forteller at dette er over og nå er ikke håpet der lengre, at hun må forlate sine nærmeste. Jeg fikk helt vondt inni meg og tenkte hvor urettferdig verden virkelig er! Dette skulle absolutt ikke vært tilgjengelig at moren blir fratatt den gleden av å se barna sine voske opp og være en del av deres hver dag. 

U ifra bloggen så virket hun som en skikkelig tøff jente som så det positive i hverdagene og kjempet sterkt, gleden hun hadde av hver eneste dag som gikk.... Dette ga meg en STOR motivasjon til å ikke deprimere meg over de små problemene jeg har når slike problemer som kreft oppstår, og mennesker likevel klarer å tenke positivt og nyte hver dag som går før alt er over. Det var denne motivasjonen jeg trengte for å forbedre hver dagene mine for å nyte hver eneste dag som går og gjøre det beste ut av det! Kampen for hun er over og slik ting ser ut idag så føler jeg også at min ''depresjon'' er like mye over.. Dette er virkelig helt sykt altså! At bloggerens historie og situasjon kan gi så mye til lesere. Blir helt rørt

Jeg kondolerer så ufattelig mye til pårørende, og håper inderlig at hun har det bedre der hun er nå. Hvil i fred Kristina! Haugbjorg.blogg.no for de som er interessert i å lese om hennes historie som en kreftsyk pasient, og det er virkelig verdt å gå innpå bloggen hennes for å få et innblikk på hvordan det er å ha så mye som blir fra tatt fra dem så fort.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits