1 år til !

Må bare begynne med at det var DEILIG med lang helg. Først på fredag så var jeg med min kjære Linnéa, det var kjempe koselig siden jeg ikke har sett hun på leenge, så idag var jeg med Camilla som kom hjem fra Spania, og besøkte min syke ''kusine'' som har fått brudd i armen, det var da kjekt å være med henne litt selv om hun var sliten og lei, føler hun likevel trengte litt selskap  =) 

Denne uken har vært kjempe chill, har ikke gjort annet enn å sovet og bare slappet heelt av på skolen. Nå gruer jeg meg til skikkelig skole igjen.. I hele dag har jeg også gått rundt og GLEDET meg rett og slett til jeg blir 18 år, har allerede lagd store planer for meg selv og med mine venner. Flere som sier at ingenting forandres når du er 18, å jo, mye som forandres, hvert fall i mitt liv forhåpentligvis. Endelig uavhengig av alt og alle og kan gjøre akkurat hva jeg vil. Kan ikke få si det nok ganger at jeg bare GLEDER meg 1 år til .... Husker når jeg var mindre så gikk ejg rundt å sa til meg selv at det er bare 5 år til ... 3 år til ... men nå er det faktisk bare 1 år til jeg er 18.. dagen jeg slipper å gå hjem pga. folk på festen skal på byn, dagen jeg kan reise til utlandet, syden osv UTEN foreldre og uten deres tillatelse på det. Det er vell kanskje DET jeg gleder meg aller mest til. Har så lyst å reise til utlandet eller syden. (har aldri vært i syden før). ååh

Nååå har jeg nettopp blitt ferdig med å gjøre matte leksen min så skal slappe av med en episode av frustrerte fruer også legger jeg meg. Kommer sikkert med bedre innlegg imorgen tenker jeg. 


good night sunshines

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits